top of page

VI TROR PÅ DESIGN MED FUNKTIONALITET

 

En bra design skapar en god funktion, en bra funktion skapar en god design.

SI&D tar idéer till nästa dimension där en produkt är användarvänlig, funktionell, attraktiv och lönsam.

 

För oss är den viktigaste aspekten i arbetet att leverera ett värde till våra kunder, som i sin tur ger ett värde till deras kunder. Vi utformar produktens ideala estetiska uttryck utifrån dess funktion.

 

Bara genom att förstå syftet bakom en innovation kan balans uppstå mellan design och funktion, en perfekt jämvikt mellan det visuella och maskinella skapar kundnöjdhet i alla led.

Vårt kompetensnätverk är branschöverskridande med ledande konsulter. Detta möjliggör breda tjänstemöjligheter.

MEDARBETARE

received_2067023363382456.jpeg

PROJEKTLEDARE OCH EKONOMIANSVARIG

eINAR SJÖBERG

Jag brinner för ständig expansion och utveckling, att anta nya utmaningar stimulerar kreativiteten. För mig bygger företagande på samarbete och ömsesidig vinning.

IDC_07-compressor_redigerad.png

INDUSTRIDESIGNER OCH FORMGIVARE MFA

mÅRTEN sJÖBERG

I min roll har jag förmåga att förstå och visualisera kundens  visioner bortom det uppenbara. Jag är drivande och tävlingsinriktad I varje aspekt av den kreativa processen.

dANIEL.jpg

3D-ARTIST OCH INDUSTRIDESIGNER

As a designer, photograph, traveler and computer nerd, I’m interested in visual storytelling. My goal is to be able to tell stories through video & imagery using the latest 3D modelling & rendering technology.

My job is to re-think, design, prototype, test, and showcase your best ideas beautifully, in a way that tells a story or makes people want to learn more.

FB_IMG_1567001565088.jpg

ADMINISTRATION OCH IT

alexandra cederström

Som person är jag logikorienterad och tycker mycket om att analysera, samla fakta och lösa problem. Mitt mål är att främja effektivitet, struktur och gynnsam kommunikation. 

Tommy%20Andersson%20bild%20siod_edited.j

FYSIKER OCH ELEKTRONIKUTVECKLARE

tOMMY ANDERSSON

Jag är en nyfiken själ. Som ung plockade jag isär mina leksaker för att undersöka hur de fungerade. Vid 12 års ålder byggde jag en elmotor.

Jag utmanas av att lösa tekniskt komplicerade problem genom användande av kunskaper inom fysik och matematik.

Jag23.png

MARKNAD OCH SÄLJ

VIKTOR BJÖRKSELL

Jag har under mitt yrkesliv arbetat inom flera olika branscher, men alltid med kundrelationer. Mina talanger ligger i förståelsen för mina kunder. Jag brinner för kommunikation som skapar trygghet och klarhet i varje enskilt projekt.

MIKROMEKANIK OCH CNC-BEARBETNING

ERIK SJÖBERG

I min yrkesroll drivs jag av passion och nyfikenhet, jag rör jag mig obehindrat mellan detalj och helhet I projektets alla faser och är lika bekväm I mekanikens traditionen som teknikens frontlinje.

daniel skoglund
bottom of page